Táncolj Kismama!

tanc1.jpgA tánc nemcsak az izmokat erősíti, és a testtartást javítja, a lelket is újjávarázsolja. Aki táncol, annak szervezetében megemelkedik a jókedvért felelős két hormon, a dopamin és a szerotonin szintje.

A zene hallatán eltávolodunk a hétköznapok gondjaitól, gondolataink kitisztulnak. A tánc segítségével jobban megismerjük önmagunkat, könnyebben fel tudjuk dolgozni konfliktusainkat. Erősíti önbizalmunkat, és megkönnyíti a betegségek elviselését.

b_800_600_0_00_images_tanc2.jpgMég kismamáknak is javasolt, különösen a várandósság utolsó harmadában. A lágyan ringatózó mozgás ugyanis megnyugtatja a leendő anyákat, és jó hatással van a magzat fejlődésére.

A táncot önálló terápiás gyógymódként is használják. Különösen azoknak a pszichiátriai betegeknek segít, akik szóban nehezen vagy egyáltalán nem képesek kifejezni gondolataikat, érzelmeiket. A pszichoterápiás foglalkozásokon a táncterapeuták a betegek hangulatához illő zenét választanak, a lágy indiai dallamoktól a vadabb afrikai ritmusokon át a kemény rockig.

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!