Táncolj Kismama!

Táncolj Kismama!A tánc nemcsak az izmokat erősíti, és a testtartást javítja, a lelket is újjávarázsolja. Aki táncol, annak szervezetében megemelkedik a jókedvért felelős két hormon, a dopamin és a szerotonin szintje.

Táncolj Kismama!

Bringára fel kismama!

Bringára fel kismama!A kerékpározás a te sportod és várandósan sem akarsz lemondani róla? Jó hírem van: az Amerikai Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium (ACOG) állásfoglalása szerint várandósan is pedálozhatsz, persze számos óvintézkedés és szabály betartása mellett.

Bringára fel kismama!

Jóga: több, mint terhestorna!

Jóga: több, mint terhestorna!Már itthon is oktatnak azoknak a várandós nőknek, akik bevált és hatékony módszert kívánnak használni a kismamaság idejének kellemesebbé tételére és a szülés könnyítésére, természetesebb megélésére. No és nem mást választanak, mint a Jógát.

Jóga: több, mint terhestorna!

Sportolni jó! Várandósan is!

Sportolni jó! Várandósan is!Nem is oly régen bizony szokatlan látvány volt a sportos kismama. Az aerobik, a jogging, a tánc?! Vajon nem árt meg a kicsinek? Efféle, előítéltektől sem mentes gondolatok nemcsak sok kismama, de számos orvos fejében is megfordulnak. Lássuk, mit szabad és mit nem!

Sportolni jó! Várandósan is!

PocakPilates: Simonfi Ági programja

PocakPilates: Simonfi Ági programjaA kismamák is élvezhetik a Pilates mozgásforma áldásos hatását és ehhez ki sem kell tenniük a lábukat otthonról! Kimondottan kismamáknak állította össze a „PocakPilates” DVD programjait Simonfi Ági, Pilates szakértő, aki maga is volt már kismama.

PocakPilates: Simonfi Ági programja

Ússz, és élvezd a lebegést!

Ússz, és élvezd a lebegést!Add át magad az élvezetnek, ússz és élvezd a súlytalanságot. Ebben a közegben nem fáj a derekad, nem érzed  a lábad dagadását.... egyszerűen felemelő élmény. Megtapasztalhatod azt is, miként érzi magát a pocakodban a pici. Az orvosok és a védőnők jelentős része azonban óvatosságra int a fertőzésveszély miatt. Vajon lehet ilyenkor a víznek bármiféle veszélye? Nézzük hát az igazságot!

Ússz, és élvezd a lebegést!

Tudatos mozgás a terhesség alatt

Tudatos mozgás a terhesség alatt„Amióta az eszemet tudom, a mozgás mindig is az életem egyik meghatározó eleme volt, és az is marad!”

Tudatos mozgás a terhesség alatt

Egészséges testben két lélek

Egészséges testben két lélekA várandóság alatti testmozgást több orvos és sportszakember véleménye szerint nemcsak, hogy ajánlott, hanem kifejezetten szolgálja a kismama  és a születendő gyermek egészségét. Az aktív élet nem csak a szülést könnyíti meg, hanem feltölt energiával, véd a terhességi depresszióval szemben, csökkenti a terhesség alatti magasvérnyomás kialakulásának esélyét és javítja az önbizalmat.

Egészséges testben két lélek

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!