Vizesedés a babavárás idején

Vizesedés a babavárás idejénA babavárás időszakában sok nő tapasztalja meg testének vizesedését. Sajnos ezzel a kellemetlen tünettel kapcsolatban több tévhit is kialakult, ami helytelen kezelést és további problémákat eredményezhet - pedig ha jobban megismerjük a vizesedés kialakulásának okait, egyszerű odafigyeléssel jelentősen csökkenthetjük annak mértékét.

Vizesedés a babavárás idején

Szex a szülés után

Szex a szülés utánEgy újdonsült anyukának olyan sok feladat zúdul a nyakába hirtelen, hogy a kisbabáján és a körülötte lévő teendőkön nem is lát át. Méghogy szex! Se kedv, se idő, se megfelelő intimitás sincs hozzá. Vagy mégis?

Szex a szülés után

Tanácsok a reggeli rosszullétek ellen

Tanácsok a reggeli rosszullétek ellen Igen sok kismama átéli az émelygéssel, hányingerrel, hányással járó reggeli rosszulléteket. Ám nem szükségszerű, hogy a kellemetlen panaszok az áldott állapot velejárói legyenek. Íme néhány biztos tipp, amely segít csökkenteni a hányingert, és megnyugtatja háborgó gyomrodat.

Tanácsok a reggeli rosszullétek ellen

Csíp, ég, fáj! Húgyúti fertőzések várandósan

Csíp, ég, fáj! Húgyúti fertőzések várandósan„Már megint pisilni kell! Dehát 5 perce voltam! És most kezdődött el a film, és a sor közepén ülök. Ezt nem hiszem el!” Ugye ismerős gondolatmenet?

Csíp, ég, fáj! Húgyúti fertőzések várandósan

A felhőtlen örömet beárnyékoló egészségügyi problémák

A felhőtlen örömet beárnyékoló egészségügyi problémákA várandósságról azt mondják, felhőtlen öröm, de miért is nem nagyon említi meg senki sem a kisebb egészségügyi problémákat?

A felhőtlen örömet beárnyékoló egészségügyi problémák

Nyugodt időszak a várandósság alatt – a második trimeszter

Nyugodt időszak a várandósság alatt – a második trimeszterA középső trimesztert a gyermekvárás legnyugodtabb, legszebb időszakának szokták tartani, hiszen ilyenkor már nem kínozzák a kismamát a kezdeti tünetek, és még nem is "viselhetetlen" a terhesség. Dr. Menyhárt Csilla szülész-nőgyógyásszal erről az időszakról beszélgettünk.

Nyugodt időszak a várandósság alatt – a második trimeszter

A várandósság jelei

A várandósság jeleiMinden nő és partnere számára érthetően fontos, hogy minél előbb megtudják, hogy terhes lett-e a nő, tehát, hogy felismerjék a terhesség jeleit. Tisztában kell lenni a terhesség diagnosztikus tüneteivel, és máris nagy biztonsággal megállapíthatjuk, hogy állapotosak vagyunk.

A várandósság jelei

Ha vizesedik a kismama lába

Ha vizesedik a kismama lábaA babavárás időszakában sok nő tapasztalja meg testének vizesedését. Sajnos ezzel a kellemetlen tünettel kapcsolatban több tévhit is kialakult, ami helytelen kezelést és további problémákat eredményezhet - pedig ha jobban megismerjük a vizesedés kialakulásának okait, egyszerű odafigyeléssel jelentősen csökkenthetjük annak mértékét.

Ha vizesedik a kismama lába

Fogas kérdések

Fogas kérdések  Ha tervezitek a babát, még a teherbe esés előtt érdemes elmenned fogorvoshoz és rendbe hozatni a fogaidat. Lássuk csak, hogy miért is!

Fogas kérdések

Pocaklakóval a nyár: Jó tanácsok!

Pocaklakóval a nyár: Jó tanácsok!Az előrejelzés szerint még bőven számítani lehet forró nyári napokra. Ezért összegyűjtöttük, mit érdemes tudni azoknak, akik a következő hónapokban fognak szülni.

Pocaklakóval a nyár: Jó tanácsok!

Terhesség és munka: mire figyeljünk?

Terhesség és munka: mire figyeljünk?Nem mindig könnyű munkába járni a várandósság idején, de ha tudjuk, mit tegyünk a tünetek ellen, és hogyan maradjunk egészségesek, nem árthatunk sem a babának, sem a mamának, és a munka is menni fog.

Terhesség és munka: mire figyeljünk?

Mire figyeljünk babavárás idején?

Mire figyeljünk babavárás idején?Minden édesanya szép, egészséges gyermeket szeretne világra hozni. A születendő gyerek egészsége érdekében a terhesség alatt, sőt már a fogamzást megelőzően is sokat tehetünk.

Mire figyeljünk babavárás idején?

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!