Az első fogacskák

Az első fogacskákHangos, szinte sikító sírás töri meg a csendet. Te azonnal próbálsz tenni valamit, de minden csak silány próbálkozás. Semmi sem igazán hatásos, és persze mindenki mást mond: „Kenj rá ilyen vagy olyan krémet, adj neki ezt vagy azt…”, de ő csak sír tovább… A fogzás majdnem minden kisbaba életének egyik legrosszabb időszaka, ami sok sírással és kevés alvással jár.

Az első fogacskák

A várandós nők gyönyörűek!

A várandós nők gyönyörűek!Csodálatos és néha hihetetlen, hogy mi mindenre képes az emberi test. Amikor egy új élet van kialakulóban, az anyuka is újjászületik, hiszen annyi változáson megy keresztül testileg, lelkileg, hogy meg sem lehet számolni. Meztelenül, félmeztelenül vagy éppen ruhában, szerintünk a várandós kismamák nagyon szépek! Nézzétek hát!

A várandós nők gyönyörűek!

A babát védő közeg: magzatvíz

A babát védő közeg: magzatvízA magzatvíz megóvja a babát, segít neki a mozgásban és sok szempontból a kinti életre készülődésben, majd a kifelé vezető útját is megkönnyíti. De mit lehet tudni a magzatvízről?

A babát védő közeg: magzatvíz

Hüvelyi fertőzések várandósság idején

Hüvelyi fertőzések várandósság idejénA női intim területek fertőzései gyakori panaszok, különösen szexuálisan aktív időszakban. A várandósság nem jelent nagyobb kockázatot, viszont a következmények súlyosabbak lehetnek.

Hüvelyi fertőzések várandósság idején

17 tipp a fájdalommentes várandósságért

A várandósság sokak számára maga a mennyország. Olyan csodálatos dolog, amin egyszerűen csak átsuhannak. Másoknak azonban ez a szépséges időszak nem is olyan csodás. Számukra a várandósság fájdalommal jár: hátfájással, puffadással, a duzzadt végtagok elviselhetetlenségével, pocakfájással, zsibbadással, görcsökkel. Ezen azonban lehet javítani. Lássuk az 5 leggyakoribb, várandósság alatti fájdalmat és ellenszereiket.

17 tipp a fájdalommentes várandósságért

5 tanács a gyors felépülésért – szülés után

Miután megtörtént veled életed legnagyobb csodája, azaz megszületett a kisbabád, valószínűleg kisebb dolgod is nagyobb annál, minthogy magadra is figyelj egy kicsit. Ámde a legjobbat akkor teszed a kisbabádnak és magadnak is, ha elegendő időt hagysz a testednek a regenerálódásra.

5 tanács a gyors felépülésért – szülés után

Az a 9 hónap – így változik a tested III.

Az a 9 hónap – így változik a tested III.3. trimeszter
A fogantatás pillanatától a szülésig a tested óriási változáson megy keresztül. Lássuk, mi történik hétről-hétre. Íme, a harmadik trimeszter, ami a 28. terhességi héttől (papírforma szerint) a 40. hétig tart.

Az a 9 hónap – így változik a tested III.

Az a 9 hónap – így változik a tested II.

Az a 9 hónap – így változik a tested II.2. trimeszter
A fogantatás pillanatától a szülésig a tested óriási változáson megy keresztül. Lássuk, mi történik hétről-hétre. Íme, a második trimeszter, ami a 13. terhességi héttől a 27. hétig tart.

Az a 9 hónap – így változik a tested II.

Az a 9 hónap – így változik a tested

Az a 9 hónap – így változik a tested1. trimeszter
A fogantatás pillanatától a szülésig a tested óriási változáson megy keresztül. Lássuk, mi történik hétről-hétre.

Az a 9 hónap – így változik a tested

A szülés utáni hajhullásról

A szülés utáni hajhullásrólVajon normális folyamatról van szó? Minden újdonsült anyuka megtapasztalja. Ki többé, ki kevésbé. A szülés utáni hajhullás kellemetlen, ám gyakori jelenség.

A szülés utáni hajhullásról

Babaváró boldog pillanatok

Babaváró boldog pillanatok Mind a kilenc hónap nyugodtan, örömteli várakozással telhet, néha mégsem így történik. Olvasd el, mit tehetsz azért te magad, hogy boldog legyél!

Babaváró boldog pillanatok

A kismamák ragyogása, változása

A kismamák ragyogása, változásaA tested tökéletes átalakuláson megy keresztül az alatt a csodás kilenc hónap alatt. Gyönyörű haj, több vér, megváltozott légzés. Nézzük öt dolgot, hogy mi is történik.

A kismamák ragyogása, változása

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!