10 módszer, amivel elkerülheted a reggeli rosszulléteket!

A terhesség egyik gyakori kellemetlen tünete a reggeli émelygés, hányás. Az alábbi természetes módszerekkel azonban elkerülhetjük a reggeli hányást!

10 módszer, amivel elkerülheted a reggeli rosszulléteket!

Fogyókúra a terhesség alatt?

Fogyókúra a terhesség alatt?Fogyókúra helyett, a testmozgás javasolt a terhesség alatt. Rengeteg tévhit kering a terhesség alatt fogyasztható és nem fogyasztható ételekkel kapcsolatban. Az azonban mindenki számára nyilvánvaló, hogy a magunk és a magzat egészsége a legfontosabb, ennek érdekében pedig mindenképpen figyeljünk arra a terhesség alatt is, mit fogyasztunk.

Fogyókúra a terhesség alatt?

Vaspótlás, csak természetesen!

Vaspótlás, csak természetesen!A terhességed idején mindkettőtök megfelelő oxigénellátása miatt a vasbevitelt fokoznod kell. A vas a vérképzéshez, a szervezet oxigénellátásához nélkülözhetetlen nyomelem.

Vaspótlás, csak természetesen!

Kedvencünk, a SAJT!

Kedvencünk, a SAJT!Mit tegyen a kismama, ha szereti a sajtot? Vagy, úgyis fogalmazhatnánk; minél büdösebb, annál jobban kívánja. Pedig annyi mindentől ment el az étvágyunk az első trimeszter alatt! Még a kávé, vagy a hús szagától is undorodtunk (nem beszélve párunk parfümjéről), a sajtéval azonban nem tudunk betelni.

Kedvencünk, a SAJT!

Táplálkozz egészségesen, kettőtökért!

Táplálkozz egészségesen, kettőtökért!Semmiféleképpen sem kell felborítanod a megfelelőtáplálkozási szokásaidat. Egy-egy élelmiszer önmagában sosem nevezhetőjónak vagy rossznak; egy jó tulajdonsághoz párosul egy ellentétes tulajdonság is.

Táplálkozz egészségesen, kettőtökért!

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!