Pozitúrák a gyermekáldásért

01bbb1.jpg

Régóta kísérleteztek, hogy kisbabátok legyen? Gondoltad volna, hogy egyes pozíciók hozzásegíthetnek az áhított eredményhez? Igaz, hogy tudományos bizonyíték nem született erről, de mivel vesztenivalótok nincs, miért ne próbálhatnátok ki?

Logikus, hogy egyes pózok, amelyeknél a férfi mélyebben képes behatolni a nőbe, hozzásegíthetnek a gyermekáldáshoz, hiszen így a spermiumoknak sokkal rövidebb utat kell megtenniük, így nagyobb eséllyel jutnak el a petesejtig, és termékenyítik meg azt.

„Bababarát” pózok:
1. A jó öreg misszionárius
Ez az a póz, amelyet valószínűleg már mindenki kipróbált. Szóval ez az alap. A férfi van felül. Az egyik olyan pozitúra, amelynél a férfi nagyon mélyre tud hatolni, főleg, ha a nő is segíti ezt azzal, hogy a csípője alá tesz egy párnát, a lábait pedig jól felhúzza. Szeretkezés után célszerű még fekvésben maradni, hogy a spermiumoknak minél könnyebb dolguk legyen.

2. Lovaglópóz, amikor a nő a főnök
Ennél a póznál a nő a férfin ül, így ő irányít mindent. Nagyon mély lehet a behatolás, azonban a szeretkezés végén jó, ha a nő gyorsan lefekszik, így a spermiumok nem küzdenek majd a gravitációval.

3. Kutyapóz, a férfiak egyik kedvence
Minden férfiban benne van a hódítás utáni vágy, amit ezzel a pózzal ki is élhet. Szintén olyan póz, amely nagyon mély behatolást tesz lehetővé, azonban itt a férfi irányít. A nő azzal segíthet, hogy a mellkasát lefekteti, így a behatolás szöge nagyon kedvező

Fontos! Ha legalább egy évig elhúzódó, kitartó próbálkozás eredményeként sem sikeres a gyermekáldás, érdemes orvoshoz fordulni. A felkészült nőgyógyász szakorvos segít kideríteni a probléma okát, megadja a megfelelő irányt a megoldás felé.

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!