Szex a várandósság idején

Szex a várandósság idejénA kisbabát váró párok sokszor nem tudják, hogy viselkedjenek az újonnan kialakult helyzetben. Az a fajta együttműködés, ami addig jellemezte a párt, megszűnik, mivel a nő a szíve alatt egy új életet hordozva, már nemcsak a férfihoz kötődik erős érzelmekkel.

Szex a várandósság idején

Jó fogak a mamának és a babának

Jó fogak a mamának és a babának A várandósság nem betegség, halljuk és hangoztatjuk gyakran. Hogy ne is legyünk betegek, a higiéniának kiemelt szerepe kell legyen a másállapot alatt - ez fogas kérdés.

Jó fogak a mamának és a babának

Tégy a szép bőrért a babavárás idején!

Tégy a szép bőrért a babavárás idején!

Egy nő számára a terhesség kilenc hónapja maga a várakozással teli boldogság. Sajnos ez alatt az időszak alatt jelentkezhetnek bizonyos kellemetlen bőrtünetek, amelyek kellő odafigyeléssel orvosolhatóak. Lássuk hát melyek ezek, és mit is tehetünk ellenük!

Tégy a szép bőrért a babavárás idején!

Tudatos mozgás a terhesség alatt

Tudatos mozgás a terhesség alatt„Amióta az eszemet tudom, a mozgás mindig is az életem egyik meghatározó eleme volt, és az is marad!”

Tudatos mozgás a terhesség alatt

Kedvencünk, a SAJT!

Kedvencünk, a SAJT!Mit tegyen a kismama, ha szereti a sajtot? Vagy, úgyis fogalmazhatnánk; minél büdösebb, annál jobban kívánja. Pedig annyi mindentől ment el az étvágyunk az első trimeszter alatt! Még a kávé, vagy a hús szagától is undorodtunk (nem beszélve párunk parfümjéről), a sajtéval azonban nem tudunk betelni.

Kedvencünk, a SAJT!

Táplálkozz egészségesen, kettőtökért!

Táplálkozz egészségesen, kettőtökért!Semmiféleképpen sem kell felborítanod a megfelelőtáplálkozási szokásaidat. Egy-egy élelmiszer önmagában sosem nevezhetőjónak vagy rossznak; egy jó tulajdonsághoz párosul egy ellentétes tulajdonság is.

Táplálkozz egészségesen, kettőtökért!

Én, hárman, párban

Én, hárman, párbanNyelvünk többféle kifejezést használ arra, amikor egy anya kihordja a magzatát. Másállapot, terhes, áldott állapot, várandós. Nekem a várandós tetszik a legjobban, hiszen kifejezi a 9 hónapig tartó várakozást, ami megelőzi a baba születését, és lelkileg is felkészíti az anyát a jövevény fogadására.

Én, hárman, párban

Egészséges testben két lélek

Egészséges testben két lélekA várandóság alatti testmozgást több orvos és sportszakember véleménye szerint nemcsak, hogy ajánlott, hanem kifejezetten szolgálja a kismama  és a születendő gyermek egészségét. Az aktív élet nem csak a szülést könnyíti meg, hanem feltölt energiával, véd a terhességi depresszióval szemben, csökkenti a terhesség alatti magasvérnyomás kialakulásának esélyét és javítja az önbizalmat.

Egészséges testben két lélek

Családdá válunk

Családdá válunkA várandósság a legizgalmasabb, legörömtelibb időszak egy család életében.  Itt kezdődik el az igazi családdá válás, a szerepek tisztázódnak, fiúból apa, lányból anya válik. A kilenc hónap alatt a kicsi csodálatos folyamaton megy keresztül a születéséig, azonban ez az idő nem mindig elegendő a kint levőknek a családdá váláshoz.

Családdá válunk

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!