Milyen nő az, aki tudni akarja a magzata nemét?

Milyen nő az, aki tudni akarja a magzata nemét?Egy most közzétett kutatás szerint nyitottabbak az új tapasztalatokra és tudatosabban ötvözik a nemek közti egyenlőségre való törekvést a nemi szerepekre vonatkozó társadalmi elvárásokkal azok, akik csak a gyermek megszületésekor akarják megtudni, hogy kisfiúval vagy kislánnyal viselősek-e.

Milyen nő az, aki tudni akarja a magzata nemét?

Fitt és gyönyörű kismama a Loritan® arca!

Fitt és gyönyörű kismama a Loritan® arca!Amikor először megláttam Bartos Esztert, egy fiatal kismamát láttam, nem gondoltam volna, hogy már a negyedik gyermekét várja. Szuperül néz ki, elképesztően sportos és gyönyörű. 

Fitt és gyönyörű kismama a Loritan® arca!

Az élet csodája

Az élet csodája A Catholic Media House által közzétett háromperces kisfilm különleges minőségű ultrahangos és videofelvételek segítségével mutatja be a magzat fejlődését.

Az angol nyelvű film elején két kérdés jelenik meg: "Mikor kezdődik az élet?" és "Ismered az élet csodáját?".

Az élet csodája

Ha a pocaklakó zenét hall

Ha a pocaklakó zenét hallMindenki szereti a zenét felnőttként, gyerekként egyaránt, de még a pocakban fejlődő baba is megtalálja azt a zenetípust, ami hatással van rá.

Ha a pocaklakó zenét hall

Tanácsok a csodás babaváráshoz!

Tanácsok a csodás babaváráshoz!Nem mindenki osztja a véleményt, hogy a várandósság csodás élmény. Egyesek számára nyűgös hónapok ezek, ami nyilván mélyen a felszín alatt húzódó lelki tényezőkön múlik.

Tanácsok a csodás babaváráshoz!

Jógázz, hogy jöjjön a baba!

Jógázz, hogy jöjjön a baba!A túlságosan sok stressz bizony könnyen oda vezethet, hogy nem fogan meg a hőn áhított baba – mit tehetnénk annak érdekében, hogy növeljük teherbeesési esélyeinket? Kezdjük a jógával.

Jógázz, hogy jöjjön a baba!

Táncolj Kismama!

Táncolj Kismama!A tánc nemcsak az izmokat erősíti, és a testtartást javítja, a lelket is újjávarázsolja. Aki táncol, annak szervezetében megemelkedik a jókedvért felelős két hormon, a dopamin és a szerotonin szintje.

Táncolj Kismama!

A baba már a méhen belül gyakorolja a sírást!

A baba már a méhen belül gyakorolja a sírást!A magzat már a méhen belül gyakorolja a fájdalmas arckifejezést. A grimaszolással és sírással a kommunikációra készülnek - vélik a Durhami és a Lancasteri Egyetem kutatói.

A baba már a méhen belül gyakorolja a sírást!

Bringára fel kismama!

Bringára fel kismama!A kerékpározás a te sportod és várandósan sem akarsz lemondani róla? Jó hírem van: az Amerikai Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium (ACOG) állásfoglalása szerint várandósan is pedálozhatsz, persze számos óvintézkedés és szabály betartása mellett.

Bringára fel kismama!

Az allergia megelőzhető, már a fogantatáskor!

Az allergia megelőzhető, már a fogantatáskor!Az utóbbi évtizedekben ugrásszerűen megemelkedett az allergiás betegek száma. A magyar lakosság harmada szenved valamilyen allergiás betegségben. A tünetek kialakulásában számos tényező játszik szerepet.

Az allergia megelőzhető, már a fogantatáskor!

Köldökzsinórvér-tárolás: érdemes?

Köldökzsinórvér-tárolás: érdemes?A köldökzsinórvérből nyerhető őssejtekre sokan úgy tekintenek, mint valami csodaszerre, amely minden bajtól megóvja majd a gyermeküket. Dr. Földes Gábor belgyógyász, kardiológus adjunktus, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központ őssejt-laboratóriuma vezetőjének segítségével körbejártuk, mit kell tudnunk az őssejttárolásról.

Köldökzsinórvér-tárolás: érdemes?

Egy kismama megnyugtató segítsége: Loritan® tesztbetét

Egy kismama megnyugtató segítsége: Loritan® tesztbetétA kisbaba a magzatvízzel teli burokban fejlődik 9 hónapig biztonsággal. A várandósság során előfordulhat, hogy idő előtt megreped a magzatburok, és ha a repedés a méh felső részén következik be, akkor észrevétlen is maradhat, hiszen csupán szivárog a magzatnak védelmet nyújtó magzatvíz.

Egy kismama megnyugtató segítsége: Loritan® tesztbetét

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!