Az első 24 óra otthon 3.

Az első 24 óra otthon 3.Cikkünk első két részében azzal foglalkoztunk, hogy mi történik az első otthon töltött napon a kisbabáddal. Etetés, pelenkázás, öltöztetés, büfiztetés, mind-mind szóba kerültek. De vajon mi a helyzet veled? Lássuk most, te mire számíthatsz az első 24 órában.

Az első 24 óra otthon 3.

Az első 24 óra otthon 2.

Az első 24 óra otthon 2.Eszik, alszik, kakil, sír, eszik, alszik, kakil, sír. Ennyire egyszerű lenne? Miért tartunk mégis annyira az otthon töltött első pár naptól? Lássuk, egyáltalán mire számíthatsz, és mit hogyan tegyél, hogy az első örömmel teli 24 óra ne legyen elvárásoktól zsúfolt és nyomasztó.

Az első 24 óra otthon 2.

Hol lakik a szeretet?

Hol lakik a szeretet?Erről a témáról annyi tanulmány és könyv született már, hogy valószínűleg a részletekben elvész a valódi válasz. Mi, szülők egészen biztosak lehetünk abban, hogy azért, hogy a családban jelen legyen a szeretet, nagyon sokat tehetünk.

Hol lakik a szeretet?

Az első 24 óra otthon

Az első 24 óra otthonEszik, alszik, kakil, sír, eszik, alszik, kakil, sír. Ennyire egyszerű lenne? Miért tartunk mégis annyira az otthon töltött első pár naptól? Lássuk, egyáltalán mire számíthatsz, és mit hogyan tegyél, hogy az első örömmel teli 24 óra ne legyen elvárásoktól zsúfolt és nyomasztó.

Az első 24 óra otthon

A babáknak jobban fáj

A babáknak jobban fájBrit kutatók MRI-vizsgálatai azt az eredményt hozták, hogy a csecsemők agya a felnőttekéhez hasonló módon érzékeli a fájdalmat. Az eredmények ismeretében a szakértőknek valószínűleg át kell majd értékelniük a fájdalomcsillapítást kisgyerekek esetében.

A babáknak jobban fáj

Preeklampszia - a veszélyes szövődmény

Preeklampszia - a veszélyes szövődményA terhességi magas vérnyomás vagy idegen szóval preeklampszia nagyon veszélyes lehet, ha nem kezelik időben. A várandósság alatt rengeteg vizsgálaton esel át, amelyek alatt többnyire fény derül arra, hogy magas-e a vérnyomásod. Fontos azonban, hogy felismerd ennek a veszélyes terhességi szövődménynek a tüneteit. Mivel a babára igen veszélyes lehet, az intő jelek előfordulása esetén azonnal orvoshoz kell fordulnod.

Preeklampszia - a veszélyes szövődmény

Szexpozíciók, melyekkel a teherbe esés is könnyebb!

Szexpozíciók, melyekkel a teherbe esés is könnyebb!Ha használjuk a felsorolt pozíciókat, élvezzük a szerelmeskedést az orgazmuson keresztül és nagy eséllyel hamarabb teherbe esünk. Ideális esetben a stresszelés helyett csak élvezzük az együttlétet, így a vágyott kisbaba is előbb érkezik az életünkbe! Lássuk a lehetőségeket.

Szexpozíciók, melyekkel a teherbe esés is könnyebb!

Csodánk kísérője, a szülésznő

Csodánk kísérője, a szülésznőKovács Erika szülésznő, a János Kórház terhesgondozójában dolgozik. A várandósság elejétől egészen a szülésig, rendszeresen találkozik a kismamákkal. Mindenkinek ajánlja a Loritan® betétet.

Csodánk kísérője, a szülésznő

Amikor a pillanat igazán különleges

Amikor a pillanat igazán különlegesKülönleges pillanatokból van egy pár életünk folyamán, de az a perc, amikor elmondjuk a párunknak, hogy egy kis élet növekszik bennünk, azt hiszem, mindegyiknél többet ér.

Amikor a pillanat igazán különleges

Terhességi cukorbetegség 3. rész

Terhességi cukorbetegség 3. részAz inzulinrezisztencia az egyik leggyakoribb, várandósság alatt előforduló probléma, ami a kismamák 3%-át érinti. Általában láthatatlan, érzékelhetetlen, tünetmentes és igen alattomos állapot. Csak szűrővizsgálattal lehet észrevenni. Cikkünk első részében beszéltünk az alap tudnivalókról, a második részben taglaltuk az esetleges következményeket a babára vonatkozóan. Most lássuk, hogy te mire számíthatsz, ha terhességi cukorbetegséget állapítanak meg nálad.

Terhességi cukorbetegség 3. rész

Könnyű és kiegyensúlyozott reggeli

Könnyű és kiegyensúlyozott reggeliA reggeli a legfontosabb étkezés. Nem szabad kihagyni, mert ennek súlyos következményei lehetnek a szervezetedben. Lassul az anyagcsere és a sejtek közti anyagcsere sem fog rendesen működni. A mi kedvencünk a zabpehely.

Könnyű és kiegyensúlyozott reggeli

Terhességi cukorbetegség 2. rész

Terhességi cukorbetegség 2. részAz inzulinrezisztencia az egyik leggyakoribb, várandósság alatt előforduló probléma, ami a kismamák 3%-át érinti. Általában láthatatlan, érzékelhetetlen, tünetmentes és igen alattomos állapot. Csak szűrővizsgálattal lehet észrevenni. Cikkünk első részében beszéltünk az alap tudnivalókról. Most lássuk a baba szemszögéből!

Terhességi cukorbetegség 2. rész

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!