A Loritan® tesztbetét immár minden várandós számára elérhető

A Richter Gedeon Nyrt. magyarországi központú, innovációra épülő specializált gyógyszercég. Kiemelten fontos üzletágai közül az egyik legjelentősebb a nőgyógyászat. A Társaság egyedülálló, több évtizedre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Ma már mindazon vállalatok közül, amelyek világszerte nőgyógyászati termékekkel foglalkoznak, a Richter rendelkezik az egyik legszélesebb termékválasztékkal, miközben folyamatosan bővíti portfolióját. A 2017-es év tavaszát egy nagyméretű kampánnyal kezdik, mellyel a babát váróknak, és a babát tervezőknek szeretnének kedvezni.

b_800_600_0_00_images_beke01.jpg

Beke Zsuzsa, kormányzati kapcsolatok és PR vezető, Richter Gedeon Nyrt.

A Richter Gedeon Gyógyszergyár számára kiemelt jelentőséggel bír a nőgyógyászati terápiás terület, hiszen a gyógyszercég bevételének több mint 30%-a ebből származik, a világ majdnem minden országában jelen vagyunk a korszerű készítményeinkkel, ide tartoznak a fogamzásgátlók, a különböző nőgyógyászati rendellenességek kezelésére szolgáló készítmények, melyek közül kiemelném a  myoma terápia világelső gyógyszeres termékét, mely kiválthatja a műtétet.

beke03.jpg

Nagyon fontos szempontnak tartjuk, hogy a hölgyek számára egy korszerű, és teljes terápiás palettát kínáljunk a nőgyógyászat terén. A laikus által is elvégezhető diagnosztika tökéletes kiegészítője az orvosi műszeres diagnosztikának, és ebbe illeszkedik a Loritan® magzatvízszivárgást jelző tesztbetét.  Ez a termék az egyik legfontosabb, várandósoknak szóló termékünk.A magzatvízszivárgás felismerésére kifejlesztett innovatív találmány megadja azt a bizonyos önállóságot, amire egy kismama vágyik várandóssága idején. Saját maga használhatja a Loritan®-t. Nagy érzékenységű tesztről van szó, amely egy lépésben elvégezhető, és segítséget ad a magzatvízszivárgás korai észleléséhez. Pozitív eredmény esetén lehetőséget nyújt az időben megkezdett terápiás lépések megtételéhez.

beke02.jpg

A folyamat minél korábbi felismerése nagyon fontos a magzat és az anya egészségének védelme érdekében, mert így esetlegesen még nagy lehetőség van a terhesség prolongálására, vagy koraszülés esetén arra, hogy a magzat méhen belül elérhet a megfelelő szakmai segítséget nyújtó intézménybe, oda, ahol majd biztonságban világra segítik.

Február  15-től egy jelentős árkedvezménnyel szeretnénk emlékezetesebbé tenni a hamarosan beköszöntő tavaszt mindazoknak, akik babát várnak, vagy akik a közeljövőben tervezik a családalapítást. Ez a termék most még szélesebb körben válik elérhetővé, hiszen jelentősen csökken az ára. A cél az, hogy minél többen alkalmazhassák ezt a kiemelt fontosságú terméket. Mivel a tesztbetét szavatossági ideje több hónap, azok is nyugodt szívvel részt vehetnek a termék promóciós vásárlásában, akik még csak a várandóság elején járnak.

Haris Éva

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!