A várandósság jelei

A várandósság jeleiMinden nő és partnere számára érthetően fontos, hogy minél előbb megtudják, hogy terhes lett-e a nő, tehát, hogy felismerjék a terhesség jeleit. Tisztában kell lenni a terhesség diagnosztikus tüneteivel, és máris nagy biztonsággal megállapíthatjuk, hogy állapotosak vagyunk.

A várandósság jelei

Ha vizesedik a kismama lába

Ha vizesedik a kismama lábaA babavárás időszakában sok nő tapasztalja meg testének vizesedését. Sajnos ezzel a kellemetlen tünettel kapcsolatban több tévhit is kialakult, ami helytelen kezelést és további problémákat eredményezhet - pedig ha jobban megismerjük a vizesedés kialakulásának okait, egyszerű odafigyeléssel jelentősen csökkenthetjük annak mértékét.

Ha vizesedik a kismama lába

Ha várandósan fogynunk kell!

Ha várandósan fogynunk kell!Fogyni a terhesség alatt határozottan veszélyes – az anyára és a babára nézve egyaránt! Ha valaki ilyet tervez, az meglehetősen vakmerő, ugyanakkor vannak okok, amikor szükség van fogyásra.

Ha várandósan fogynunk kell!

Így előzd meg a terhességi csíkokat!

Így előzd meg a terhességi csíkokat!A striák kezelése csak enyhíti a csíkokat, a megelőzéssel többet tehetsz. A praktikák nemcsak kismamáknak hasznosak.

Így előzd meg a terhességi csíkokat!

Mitől lehet a baba vashiányos?

Mitől lehet a baba vashiányos?A csecsemő vashiánya összefügghet azzal, hogy édesanyja sok tejet ivott a várandósság alatt - derült ki egy új-zélandi kutatásból.

Mitől lehet a baba vashiányos?

Felkészülés a kis jövevény érkezésére

Felkészülés a kis jövevény érkezéséreMindenki életében fordulópont, amikor szülővé válik. Gyermekkorunktól hallunk róla, tervezgetünk; mindannyiunk szeretne a legjobb szülő lenni gyermeke számára. Mit tehetünk, ha gyermek fog érkezni a családba, hogyan készüljünk rá?

Felkészülés a kis jövevény érkezésére

Fogas kérdések

Fogas kérdések  Ha tervezitek a babát, még a teherbe esés előtt érdemes elmenned fogorvoshoz és rendbe hozatni a fogaidat. Lássuk csak, hogy miért is!

Fogas kérdések

Babavárás és sport egyszerre?

Babavárás és sport egyszerre?Van, aki világéletében sportolt. Van, akiben épp akkor merül fel, hogy kéne valamit mozogni, amikor várandós lesz. Van, akinek ez egyáltalán nem jut eszébe, pedig jó lenne. Akárhogy is, gyakori a kérdés kismamaként: sport és pocak hogy aránylik egymáshoz? Molnár Miklós fitnesz szakember beszélgetett Gyulai Barbara gyógytornásszal.

Babavárás és sport egyszerre?

Félelem a meddőségtől

Félelem a meddőségtőlÉrdekes, hogy egyre több fiatalban merül fel a meddőség gondolata még azelőtt, hogy egyáltalán gyermeket szeretne. Sok tizenévesben már akkor kialakul ez a félelem, ha akár egyetlen alkalommal nem védekezik, és ennek nem lesz semmiféle következménye.

Félelem a meddőségtől

Pocaklakóval a nyár: Jó tanácsok!

Pocaklakóval a nyár: Jó tanácsok!Az előrejelzés szerint még bőven számítani lehet forró nyári napokra. Ezért összegyűjtöttük, mit érdemes tudni azoknak, akik a következő hónapokban fognak szülni.

Pocaklakóval a nyár: Jó tanácsok!

Csak a képessé tevés gyógyítás – Dévény Anna módszere

Csak a képessé tevés gyógyítás – Dévény Anna módszereMinden csecsemőnek jót tenne az első hetekben néhány kezelés, az viszont létkérdés, hogy a koraszülöttosztályokon rutinszerűen minden gyerek megkapja azt – állítja az elmúlt évtizedek legnagyobb hatású gyógytornásza, a korai fejlesztés elkötelezett híve, művelője, oktatója.

Csak a képessé tevés gyógyítás – Dévény Anna módszere

Jó szex terhesség alatt!

Jó szex terhesség alatt!Egyik percben kívánod, másik percben taszít a szex gondolata? Félsz, hogy árt a babának? Ha nem is tűnik úgy, a szex és a más állapot nagyon is megfér egymás mellett. Persze, csak ha te is akarod.

Jó szex terhesség alatt!

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!