Szerelem szülés után

Szerelem szülés utánAmikor megszületik egy kisbaba, bár teljesen átalakul a szülők addigi élete, mégis nagy az öröm. Oda se az ébren töltött éjszakáknak, karikás szemeknek! Majd az első megerőltető év után minden ismét visszatér a megszokott kerékvágásba. Még a hálószobában is. Legalábbis ezt mondják.

Szerelem szülés után

Vizesedés a babavárás idején

Vizesedés a babavárás idejénA babavárás időszakában sok nő tapasztalja meg testének vizesedését. Sajnos ezzel a kellemetlen tünettel kapcsolatban több tévhit is kialakult, ami helytelen kezelést és további problémákat eredményezhet - pedig ha jobban megismerjük a vizesedés kialakulásának okait, egyszerű odafigyeléssel jelentősen csökkenthetjük annak mértékét.

Vizesedés a babavárás idején

Szex a szülés után

Szex a szülés utánEgy újdonsült anyukának olyan sok feladat zúdul a nyakába hirtelen, hogy a kisbabáján és a körülötte lévő teendőkön nem is lát át. Méghogy szex! Se kedv, se idő, se megfelelő intimitás sincs hozzá. Vagy mégis?

Szex a szülés után

Házasság szex nélkül? Éleszd újra a szenvedélyt!

Házasság szex nélkül? Éleszd újra a szenvedélyt!Egy házasság csodálatos intézmény. Az emberek egymással, egymás mellett, egymást segítve élnek. Vannak dolgok, amikről le kell mondani a másik kedvéért, de ezeket a kompromisszumokat boldogan kötjük meg.

Házasság szex nélkül? Éleszd újra a szenvedélyt!

Az anyatejes táplálás jelentősége

Az anyatejes táplálás jelentőségeSok kismama aggódik azért, hogy vajon képes lesz-e majd a születés után szoptatni a kisbabáját. A legtöbbjüknél az aggályok ellenére is megindul a tej, és elkezdődhet a szoptatás különleges és csodálatos élménye, amely testileg és lelkileg is jótékony hatással van a babára és az anyára is.

Az anyatejes táplálás jelentősége

Babát szeretnél? Akkor ne stresszelj!

Babát szeretnél? Akkor ne stresszelj!A stressz és a vágyott gyermekáldás elmaradása közt vitathatatlanul kapcsolat van, ezt számtalan kutatás bebizonyította már. A szervezet fokozott igénybevételkor nem törekszik a fajfenntartásra, kizárólag önmagára koncentrál. Mit tehetsz hát? Lazíts!

Babát szeretnél? Akkor ne stresszelj!

Sportolj kismama, a babának is jó!

Sportolj kismama, a babának is jó!A várandósság alatt végzett, szakember által vezetett, megfelelően kialakított mozgásprogramok jó hatással vannak a kismama fizikai és pszichés állapotára, a vajúdás és a szülés folyamatára, valamint a szülés utáni regenerációra.

Sportolj kismama, a babának is jó!

Bőrápolás pocakosan és a baba érkezése után

Bőrápolás pocakosan és a baba érkezése utánPersze, hogy az a legfontosabb, hogy a kisbabád egészséges legyen, de természetes, ha azért is aggódsz, hogy hogyan nézel ki várandósságod idején és a szülés után. Ilyenkor tombolnak a hormonjaink, és ez bizony nyomot hagy a bőrön.

Bőrápolás pocakosan és a baba érkezése után

Napfény vitamin

Napfény vitaminA D-vitamin olyan hormon, mely magzati kórtól kezdve nélkülözhetetlen a normális, kiegyensúlyozott fejlődéshez.

Napfény vitamin

Hogyan lehetünk termékenyebbek?

Hogyan lehetünk termékenyebbek?

Az elmúlt 20 évben a fejlett országokban a meddőség problémája drámai méreteket öltött. A párok 25-50 százalékánál már az első gyermek fogantatása is nehézségekbe ütközik. A meddőségnek orvosi szempontból nagyon sok oka lehet, ugyanis általában több tényezős, ún. multifaktoriális problémáról van szó.

Hogyan lehetünk termékenyebbek?

Ilyen a várandós nők teste - gyönyörű!

Ilyen a várandós nők teste - gyönyörű!Meztelenül, félmeztelenül vagy éppen ruhában, szerintünk a várandós kismamák nagyon is szépek!

Ilyen a várandós nők teste - gyönyörű!

Tanácsok a reggeli rosszullétek ellen

Tanácsok a reggeli rosszullétek ellen Igen sok kismama átéli az émelygéssel, hányingerrel, hányással járó reggeli rosszulléteket. Ám nem szükségszerű, hogy a kellemetlen panaszok az áldott állapot velejárói legyenek. Íme néhány biztos tipp, amely segít csökkenteni a hányingert, és megnyugtatja háborgó gyomrodat.

Tanácsok a reggeli rosszullétek ellen

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!