Bringára fel kismama!

Bringára fel kismama!A kerékpározás a te sportod és várandósan sem akarsz lemondani róla? Jó hírem van: az Amerikai Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium (ACOG) állásfoglalása szerint várandósan is pedálozhatsz, persze számos óvintézkedés és szabály betartása mellett.

Bringára fel kismama!

Az allergia megelőzhető, már a fogantatáskor!

Az allergia megelőzhető, már a fogantatáskor!Az utóbbi évtizedekben ugrásszerűen megemelkedett az allergiás betegek száma. A magyar lakosság harmada szenved valamilyen allergiás betegségben. A tünetek kialakulásában számos tényező játszik szerepet.

Az allergia megelőzhető, már a fogantatáskor!

Terhesség és munka: mire figyeljünk?

Terhesség és munka: mire figyeljünk?Nem mindig könnyű munkába járni a várandósság idején, de ha tudjuk, mit tegyünk a tünetek ellen, és hogyan maradjunk egészségesek, nem árthatunk sem a babának, sem a mamának, és a munka is menni fog.

Terhesség és munka: mire figyeljünk?

Jóga: több, mint terhestorna!

Jóga: több, mint terhestorna!Már itthon is oktatnak azoknak a várandós nőknek, akik bevált és hatékony módszert kívánnak használni a kismamaság idejének kellemesebbé tételére és a szülés könnyítésére, természetesebb megélésére. No és nem mást választanak, mint a Jógát.

Jóga: több, mint terhestorna!

Mire figyeljünk babavárás idején?

Mire figyeljünk babavárás idején?Minden édesanya szép, egészséges gyermeket szeretne világra hozni. A születendő gyerek egészsége érdekében a terhesség alatt, sőt már a fogamzást megelőzően is sokat tehetünk.

Mire figyeljünk babavárás idején?

10 módszer, amivel elkerülheted a reggeli rosszulléteket!

A terhesség egyik gyakori kellemetlen tünete a reggeli émelygés, hányás. Az alábbi természetes módszerekkel azonban elkerülhetjük a reggeli hányást!

10 módszer, amivel elkerülheted a reggeli rosszulléteket!

Tégy a szép hajkoronáért!

Tégy a szép hajkoronáért! A várandósság egyik nagy ajándéka, hogy a haj erős, fényes és dús lesz. A hajhullás mérséklődik, és a fejbőr zsírtermelő mirigyeinek működését is visszafogják a hormonok. Akinek viszont eddig is száraz volt a haja, annak egészen biztosan gondosabb hajápolásra lesz szüksége.

Tégy a szép hajkoronáért!

Fogyókúra a terhesség alatt?

Fogyókúra a terhesség alatt?Fogyókúra helyett, a testmozgás javasolt a terhesség alatt. Rengeteg tévhit kering a terhesség alatt fogyasztható és nem fogyasztható ételekkel kapcsolatban. Az azonban mindenki számára nyilvánvaló, hogy a magunk és a magzat egészsége a legfontosabb, ennek érdekében pedig mindenképpen figyeljünk arra a terhesség alatt is, mit fogyasztunk.

Fogyókúra a terhesség alatt?

Sportolni jó! Várandósan is!

Sportolni jó! Várandósan is!Nem is oly régen bizony szokatlan látvány volt a sportos kismama. Az aerobik, a jogging, a tánc?! Vajon nem árt meg a kicsinek? Efféle, előítéltektől sem mentes gondolatok nemcsak sok kismama, de számos orvos fejében is megfordulnak. Lássuk, mit szabad és mit nem!

Sportolni jó! Várandósan is!

PocakPilates: Simonfi Ági programja

PocakPilates: Simonfi Ági programjaA kismamák is élvezhetik a Pilates mozgásforma áldásos hatását és ehhez ki sem kell tenniük a lábukat otthonról! Kimondottan kismamáknak állította össze a „PocakPilates” DVD programjait Simonfi Ági, Pilates szakértő, aki maga is volt már kismama.

PocakPilates: Simonfi Ági programja

Ifjú Apák: Féltenek és félnek!

Ifjú Apák: Féltenek és félnek!A várandósság egy nő számára, igazán különleges pillanatok sokasága, amelyek megéléséhez a férfi a maga módján csatlakozik. Hol csetlő-botló módon, hol túlreagálva, túlféltve a nőt. No és bizony vannak olyan férfiak is, akik teljes mértékben kivonják magukat a baba érkezésével kapcsolatos feladatok alól.

Ifjú Apák: Féltenek és félnek!

Várandósan is csinosan!

Várandósan is csinosan!A várandósság alatt megváltozik alakunk. Sokan attól félnek, hogy a felszedett kilókkal, kerek formával, elveszítik nőiességüket, bájukat. Pedig ez egyáltalán nem így van. A várandósság alatt is lehet divatosan és csinosan öltözködni.Ma már a kismamaruhák széles választékban kaphatóak - egészen a hétköznapi viselettől az üzleti kosztümös megjelenésen át az alkalmi ruhákig.

Várandósan is csinosan!

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!