Jó anya vagyok én? – Völgyesi Gabi

Jó anya vagyok én? – Völgyesi Gabi Völgyesi Gabi ismét nagyon szórakoztató módon enged bepillantást abba, hogyan egyensúlyozik a család, az angol szakmai felsőfokú vizsga, az énekesnői teendői és a jogi pályája között. Az utóbbi időben sem unatkozott a két gyerkőc mellett!

Jó anya vagyok én? – Völgyesi Gabi

Dobó Kata: „Az első gondolatom mindig ő!”

Dobó Kata: „Az első gondolatom mindig ő!”A gyönyörű színésznő élete nagy fordulatokat vett az utóbbi időben, előbb megszületett lánya, Szofi, majd visszatért a színház világába, és az utóbbi hónapokban a képernyőn is láthatjuk.

Dobó Kata: „Az első gondolatom mindig ő!”

A bolgog Anyuka: Csisztu Zsuzsa

A bolgog Anyuka: Csisztu ZsuzsaMinden nő életében a várandósság ideje a legizgalmasabb és egyben legfélelmetesebb időszak. Nem volt ez másként Csisztu Zsuzsával, a sportoló, műsorvezető, jogász nem mellesleg kétgyerekes anyukával sem.

A bolgog Anyuka: Csisztu Zsuzsa

Kornéllal az élet

Kornéllal az életPeller Mariann az anyaságról, a várandósságról és az aggodalmakról

A pocakossága alatt blogot írt. Ebben sok olyan bejegyzés van, amiben aggodalmairól is beszél, de életét mégis a pozitív gondolkodás határozza meg. A várandósság alatt is végig mosolygósan állt az akadályok elé, és vette azokat könnyedén. Kornél születése tette teljessé az életét.

Kornéllal az élet

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!